CaixaBank serà el nom del resultat de la fusió d’aquesta entitat amb Bankia

Els consells d'administració de les dues entitats es reuniran aquest dijous per concretar l'operació
Panell d’oficina de CaixaBank
Panell d’oficina de CaixaBank

CaixaBank serà el nom comercial de l'entitat bancaria resultant de la fusió d'aquesta entitat amb Bankia. Així es desprèn de les negociacions que estan portant a terme les dues entitats, unes negociacions en les quals s'ha decidit que desaparegui del nom comercial el de Bankia del nou banc, segons avança l'Agència EFE.

Aquests dimarts, el president de Criteria i la Fundació La Caixa, Isidro Fainé, es va reunir amb la ministra d'Economia, Nadia Calviño, per concretar els detalls de l'absorció de Bankia per part de CaixaBank. Ha transcendit que un dels principals temes que han tractat és el preu que rebran els accionistes de Bankia, de fet l'Estat, que controla el 62% de les accions d'aquest banc.

Es preveu que els consells d'Administració de les dues entitats bancàries es reuniran aquest dijous per concretar la fusió, que es preveu imminent. Pel que fa als noms dels qui dirigiran el nou banc, s'apunta que hi haurà un president executiu, José Ignacio Goirigolzarri, amb menys funcions de les que té actualment com a president de Bankia, però mantenint l'àrea de Comunicació. Gonzalo Gortázar ostentarà el càrrec de conseller delegat, com ja el té ara a CaixaBank, i actuarà com primer executiu de la nova entitat davant el Banc Central Europeu (BCE).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides