Quin conseller va lligar ‘ascens social’ i ‘emancipació nacional’ abans de la campanya de l’EAJA?

Jordi Puigneró vincula 'ascensor social' i 'emancipació nacional'
Jordi Puigneró vincula 'ascensor social' i 'emancipació nacional'

El de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró. En un missatge comentant el llibre que va publicar el mes de juliol, va escriure a Twitter: “Content que el llibre ‘El 5è poder’ estigui generant interès. Espero que aneu descobrint que la República Digital és el nou ascensor social que necessita aquest país per emancipar-se nacionalment”. Puigneró acompanyava aquesta reflexió amb una il·lustració dels llibres més venuts, en la qual apareixia en tercer lloc, per darrera de Mar d’estiu, de Rafael Nadal i Parlar amb tu d’amor i llibertat, d’Oriol Junqueras. El best seller de l’estiu –M’explico, de Carles Puigdemont i Xevi Xirgo– tot just acabava d’arribar a les llibreries i encara no apareixia en aquesta classificació de No ficció en català. És de suposar que el llibre de Puigdemont encaixa en aquest apartat.

L’al·lusió de Puigneró a la relació entre ascens social i emancipació nacional va ser feta pocs dies abans que aparegués a les xarxes socials la campanya de La Grossa de Cap d’Any que lligava ascens social amb els premis de les loteries de la Generalitat. El vicepresident del govern d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, va retirar la campanya de La Grossa arran de les nombroses crítiques que va rebre.

Jordi Puigneró sintonitza amb Carles Puigdemont però no s’ha integrat a l’executiva del nou partit que ha creat l’ex-president de la Generalitat, JxCat. Es va postular com a candidat a presidir la Generalitat en nom del PDECat però ara navega entre aquest partit i JxCat. L’ascens social i l’emancipació passen, segons ell, per crear una república digital. El seu ascens social personal encara no queda clar per on passa.

(Visited 139 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari