Quin conseller va lligar ‘ascens social’ i ‘emancipació nacional’ abans de la campanya de l’EAJA?

Jordi Puigneró vincula 'ascensor social' i 'emancipació nacional'
Jordi Puigneró vincula 'ascensor social' i 'emancipació nacional'

El de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró. En un missatge comentant el llibre que va publicar el mes de juliol, va escriure a Twitter: “Content que el llibre ‘El 5è poder’ estigui generant interès. Espero que aneu descobrint que la República Digital és el nou ascensor social que necessita aquest país per emancipar-se nacionalment”. Puigneró acompanyava aquesta reflexió amb una il·lustració dels llibres més venuts, en la qual apareixia en tercer lloc, per darrera de Mar d’estiu, de Rafael Nadal i Parlar amb tu d’amor i llibertat, d’Oriol Junqueras. El best seller de l’estiu –M’explico, de Carles Puigdemont i Xevi Xirgo– tot just acabava d’arribar a les llibreries i encara no apareixia en aquesta classificació de No ficció en català. És de suposar que el llibre de Puigdemont encaixa en aquest apartat.

L’al·lusió de Puigneró a la relació entre ascens social i emancipació nacional va ser feta pocs dies abans que aparegués a les xarxes socials la campanya de La Grossa de Cap d’Any que lligava ascens social amb els premis de les loteries de la Generalitat. El vicepresident del govern d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, va retirar la campanya de La Grossa arran de les nombroses crítiques que va rebre.

Jordi Puigneró sintonitza amb Carles Puigdemont però no s’ha integrat a l’executiva del nou partit que ha creat l’ex-president de la Generalitat, JxCat. Es va postular com a candidat a presidir la Generalitat en nom del PDECat però ara navega entre aquest partit i JxCat. L’ascens social i l’emancipació passen, segons ell, per crear una república digital. El seu ascens social personal encara no queda clar per on passa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides