Què fa patir molt Vicent Sanchis aquest mes d’agost?

Vicent Sanchis, enutjat a la Comissió de Control de la CCMA
Vicent Sanchis, enutjat a la Comissió de Control de la CCMA

Que TV3 deixi de ser la cadena amb més audiència. Quan compareix a la comissió de control parlamentari de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ho fa sempre disposat a treure la carta de l’audiència en qualsevol moment. Li serveix per fer front a qualsevol crítica, sigui de qualitat d’algun programa o del sectarisme polític de la televisió que dirigeix. Però aquesta carta pot no tenir-la el mes d'agost. El juliol, TV3 es va mantenir com a televisió més vista, segons els informes de Kantar Media, per menys d’un punt d’avantatge sobre Telecinco. TV3 es va quedar en un 13% i Telecinco va assolir el 12.1%. És el 36è mes consecutiu en què ocupa el lideratge de l’audiència televisiva. Però Sanchis està aterrit que aquest mes d’agost el perdi.

Curant-se, en salut, el director de TV3 ja va avançar, fa uns mesos, a la comissió de control de la CCMA, que amb els diners que tenia no podia garantir que aquest estiu cotinués sent la cadena més vista a Catalunya. El juliol l’ha pogut trampejar, excitant, com sempre, la seva parròquia independentista fidel. Els documentals i monogràfics sobre la marxa del rei emèrit d’Espanya –la fugida, segons tots els que s’hi refereixen des de la redacció i el plató de TV3- l’han mantingut enganxada a la seva televisió. En canvi, les crides de l’ANC i altres col·lectius independentistes a no sintonitzar-la mentre el propi Sanchis entrevistava Miquel Iceta han jugat en contra dels nervis del director de TV3, ja seriosament afectats per la seva decisió de censurar el documental El cas Rosell i les crítiques polítiques i deontològiques que això li va suposar.

La graella de TV3 de l’agost està punxant i només els telenotícies i la sèrie Crims aguanten el tipus. L’agost de l’any passat, Telecinco es va quedar a 0’6 punts de TV3. A mig mes, estan ara frec a frec.

Sanchis dorm malament aquests dies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides