Quin misteriós compte de Twitter va desaparèixer l’endemà que Mònica Terribas anunciés que plegava?

El compte de ccma_NIGGER ja no existeix
El compte de ccma_NIGGER ja no existeix

El de ccma-NIGGER. Aquest compte s’havia caracteritzat per posar cullerada en temes polítics i periodístics relacionats sovint amb Catalunya Ràdio i els matinals que dirigia i presentava Mònica Terribas. Sobtava que fes servir les inicials de la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació (CCMA) sense que aquesta entitat el denunciés i es vinculava el seu misteriós responsable a algú de l’equip de Terribas o de l’emissora. Potser tenia a veure l'apatia de la direcció de la CCMA en denunciar aquest compte amb el fet que sovint es burlava dels grups polítics que criticaven la gestió de TV3 i Catalunya Ràdio.

El cas és que el divendres 17 de juliol, Mònica Terribas va anunciar que no continuaria la temporada que ve al capdavant d’El matí de Catalunya Ràdio i poques hores després ccma_Nigger eliminava tots els missatges i el perfil deixava d’estar operatiu. Tenia 900 seguidors, entre els quals hi havia bona part de la classe política i periodística catalana i es presentava amb aquest text: “La tele és porno, la ràdio és sexy”. El compte es va crear el juny de 2016, ubicat a L’Hospitalet de Llobregat.

Un dels seus darrers missatges va ser un comentari crític envers Ricard Ustrell, periodista que va treballar a Catalunya Ràdio i que ara dirigeix el programa Planta baixa de TV3, i Carles Francino, col·laborador d’aquest programa. “El presentador progressista i tolerant de la SER, líder de les tardes de la ràdio espanyola considera tant ofensiu que et diguin ‘nazi’ per defensar partits racistes, xenòfobs i homòfobs, com ‘negro’ o ‘maricon’ pel color de la pell, el país d’origen o el sexe de qui estimes”, va escriure en relació a la polèmica per la suspensió d’un partit de futbol perquè part del públic cridava ‘nazi’ a un dels jugadors.

Mònica Terribas se n’ha anat i amb ella ha marxat ccma_NIGGER sense que s’hagi acabat d’aclarir qui hi havia al darrere d’aquest misteriós compte de Twitter.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides