Es creu Jordi Moix el que diu de l’Espai Barça?

Imatge de com seria l'Espai Barça de nit
Imatge de com seria l'Espai Barça de nit

El final de mandat de la junta de Josep Maria Bartomeu presentarà per sempre una taca majúscula per haver demorat prou l'Espai Barça com per encarir-lo i haver-ho d’aparcar per la por a les reaccions dels socis, de l'entorn i dels mitjans.

Es tracta d'un fracàs inexplicable de la gestió i del seu màxim responsable, Jordi Moix, comissionat de l'Espai Barça i ara vicepresident econòmic. Moix va ser qui va liderar al seu dia la proposta i l'estratègia fins a aconseguir l'aprovació del canvi de planejament urbanístic al sí de l'Ajuntament de Barcelona i la resta del procés d'assignació arquitectònica. Sempre, segons Moix, sobre la base d'una estructura financera capaç de suportar el cost de l'obra sense danyar el potencial econòmic del Barça a l'hora de mantenir l'equip del món millor i més car.

No obstant això, calia vendre els Tittle Rights per pagar la primera fase, però mai es van vendre de la mateixa manera que les diferents propostes de finançament es van retardar fins a refer el pressupost i la necessitat d'arribar als 800 milions d'euros, 200 més dels previstos inicialment.

Els problemes socials i esportius van portar a Moix a esperar el millor moment per comparèixer davant els socis amb una altra proposta. Per això ara sona a buit, inconsistent i empipador sentir-li dir que l'Espai Barça és més necessari que mai. Els seus propis companys de junta no entenen que, havent estat el principal culpable de no complir amb el mandat d'un referèndum a favor de l'Espai Barça, hagi estat ascendit a vicepresident econòmic.

Una decisió que podria tacar encara més el seu paper trist i fracassat en aquest mandat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides