El risc de rebrot i la propagació de la Covid-19 segueix baixant a Catalunya

En les últimes 24 hores, Salut suma 1.303 nous casos de coronavirus confirmats per PCR
Usuaris esperen ser atesos en el CAP Prat de la Riba de Lleida

Catalunya suma 1.303 nous casos de coronavirus confirmats per PCR i en registra un total de 79.773, segons l'últim balanç del Departament de Salut. La xifra total s'eleva a 99.425, 1.444 més amb totes les proves.

Tot i aquests nous casos, tant el risc de rebrot com la velocitat de propagació tendeixen a la baixa. El risc de rebrot segueix en nivells alts (161,90), però la corba segueix baixant. Pel que fa a la velocitat de propagació, se situa en 1,06, per sota de l'1,10 de les dades de dissabte i de l'1,55 de l'interval de set dies anterior.

Per PCR, Barcelona i l'àrea metropolitana sumen 924 nous positius. A la regió de Lleida en registren 163 de nous, tot i que el risc de rebrot va clarament a la baixa. Les funeràries no han reportat cap nova mort.
 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides