Qui pagarà el dèficit d’1,8 milions d’euros de TV3 i Catalunya Ràdio del 2020?

La CCMA ha rebut 15,5 milions d'euros del Fons d'emergència per la Co
La CCMA ha rebut 15,5 milions d'euros del Fons d'emergència per la Covid-19

El Fons d’Emergència creat per fer front als efectes de la pandèmia de la Covid-19. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va incloure la petició de 15,5 milions d’euros al Fons Covid-19 per compensar pèrdues d’ingressos publicitaris de TV3 i Catalunya Ràdio. Aquesta reducció d’ingressos publicitaris serà, finament, inferior. Núria Llorach, presidenta en funcions de la CCMA, va explicar, en l’última reunió de control parlamentari d’aquest organisme que els seus mitjans havien recuperat publicitat les darreres setmanes i que la reducció dels ingressos publicitaris quedaria en 13,7 milions d’euros.

A la mateixa reunió de la comissió de control, Llorach va avançar que la previsió del balanç econòmic de la CCMA sigui, en tancar l’any, d’un dèficit d’1,8 milions d’euros. És a dir, exactament la mateixa quantitat que va entre els 15,5 milions d’euros obtinguts a través del Fons Covid-19 i els 13,7 milions d’ingressos perduts per publicitat no aconseguida. Resumint, que el dèficit de TV3 i Catalunya Ràdio del 2020 el pagaran tots els ciutadans espanyols a través del Fons d’emergència per combatre la pandèmia.

Els mitjans de la CCMA van perdent publicitat any rere any. Dels 150 milions d'euros ingressats anys enrere per aquest concepte van passar a 51 milions el 2019. El 2020 no canviarà, ni molt menys, aquesta dinàmica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides