L’operador turístic més gran cancel·la els viatges a l’Espanya peninsular

La mesura afecta tots els viatges programats fins al 9 d'agost, amb l'excepció de les illes Balears i Canàries
TUI cancel·la vols a Espanya

L'operador turístic més gran, TUI, ha cancel·lat els seus vols a l'Espanya peninsular fins al 9 d'agost, després que el Govern britànic hagi imposat una quarantena de catorze dies als ciutadans que arribin de l'Estat espanyol, ha confirmat el director de TUI al Regne Unit i Irlanda, Andrew Flintham.

La mesura no afectarà les Balears i les Canàries, les principals destinacions a Espanya de la companyia de vacances més gran d'Europa, fet que suposa un respir per al sector turístic de les illes.

En un comunicat, l'empresa ha indicat que els que havien de viatjar entre el 27 de juliol i el 9 d'agost podran cancel·lar o modificar la seva reserva, mentre que els que tenen paquets comprats a partir del 10 d'agost seran informats sobre la seva situació el 31 de juliol.

Al mateix temps, el ministeri d'Afers Exteriors del Regne Unit ha desaconsellat viatjar a l'Espanya peninsular "excepte desplaçaments essencials", si bé en aquest cas assenyala que estan exemptes d'aquesta recomanació les illes Canàries i les Balears.

La sobtada decisió de Govern britànic, anunciada a més en cap de setmana, quan sol haver-hi més vols, ha indignat el sector turístic i de viatges, a més de milers de ciutadans que veuen ara frustrats els seus plans de vacances. També els governs català i espanyol han mostrat la seva sorpresa i el seu malestar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides