Bèlgica i Noruega se sumen a França en el veto a no viatjar a Espanya

El sector turístic català tem cancel·lacions, i aquestes ja han començat arribar per part de turistes francesos
El turisme català, castigat pel coronavirus

Cada vegada són més els països europeus que coincideixen a recomanar als seus ciutadans no viatjar a territori espanyol aquests mesos de vacances. Primer va ser França, especificant com a no recomanable Catalunya. Ara Bèlgica i Noruega s'hi afegeixen, ampliant fins i tot el radi de territorial de la recomanació prohibitiva.

Així, la negativa a passar les vacances a Espanya s'ha vist secundada per altres països com Bèlgica, on directament s'ha prohibit viatjar, si no és essencial, a Lleida i Osca. El Ministeri d'Afers Exteriors belga ha afegit que els que viatgin des d'aquestes províncies espanyoles al país s'han de sotmetre a una quarantena de 14 dies i realitzar-se el test per comprovar si porten el virus.

Tot i que no es prohibeix el desplaçament a altres comunitats autònomes, Bèlgica sí que ha fet referència a extremar la vigilància si es viatja a Aragó, Catalunya, País Basc, Navarra, la Rioja i Extremadura.

També Noruega s'ha sumat a les advertències de Bèlgica i França respecte a Espanya i ha anunciat que qualsevol viatger procedent d'Espanya o Andorra haurà de fer una quarantena de 10 dies. Una mesura ja posada en rigor que es mantindrà vigent fins al pròxim 20 d'agost.

Aquestes noves restriccions i prohibicions procedents d'Europa han alarmat el sector turístic català, que tem l'arribada d'una onada de "cancel·lacions en massa", sobretot, per part de turistes francesos. De fet, l'Agència Catalana de Turisme ja ha patit un 20% de cancel·lacions en hotels i apartaments turístics.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides