Puigdemont va gravar un vídeo per si el detenien per l’1-O

Reprodueix vídeo

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet públic un vídeo amb un missatge que va gravar en previsió que fos detingut el 2017 arran d'haver organitzat i convocat la consulta independentista de l'1-O. En un missatge a Twitter, Puigdemont acompanya el vídeo amb un text que diu: "La meva detenció no servirà per esborrar el conflicte polític que es viu entre l'Estat i Catalunya; al contrari, contribuirà a agreujar-lo. No ens podem ni resignar ni aturar".

Puigdemont diu en el seu missatge que "en previsió que l'aparell de l'Estat decidís assumir una decisió tan irresponsable i insensata però previsible" com era la seva detenció, "vaig decidir enregistrar aquest missatge públic perquè fos difós a través de tots els canals disponibles amb la intenció que arribi a totes les persones de bé, per tal que dins i fora de Catalunya ens ajudin a contenir i revertir la greu regressió democràtica que s'està produint en aquesta part de la Unió Europea".

El missatge va ser gravat al Palau de la Generalitat l'octubre del 2017 segons apunta el mateix Puigdemont en el seu compte de Twitter. També es dona la situació que la gravació del missatge porta el logotip de TV3 a l'angle superior esquerra de la pantalla, la qual cosa fa pensar que la televisió de la Generalitat tenia el missatge a punt per ser emès.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides