El cap del Gabinet Tècnic de la la consellera Vergés renuncia al càrrec “per motius personals”

La dimissió de Joan Ramon Morera Balada és la tercera baixa al Departament de Salut des de l’inici de la pandèmia
Alba Vergés

El fins ara cap del Gabinet Tècnic del Departament de Salut, Joan Ramon Morera Balada, ha presentat la seva dimissió al càrrec "per motius personals". Amb aquesta, ja són tres les baixes al departament capitanejat per Alba Vergés des de l’inici de la pandèmia de la covid-19.

El cap del Gabinet Tècnic del Departament de Salut depèn directament de la Secretaria General del departament i no del gabinet de la consellera Vergés. Per ara, es desconeix qui reemplaçarà Morera en el seu lloc.

La primera baixa de la cúpula del departament va ser la del secretari de Salut Pública de la Generalitat i responsable destacat durant la crisi sanitària, Joan Guix, que va presentar la seva renúncia al càrrec a finals de maig "per motius de salut". Des d’aleshores, la consellera Vergés no ha designat ningú en el seu lloc.

La segona baixa al Departament de Salut va ser la del director de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el doctor César Velasco Muñoz, ja que actualment els nous estatuts de l’organisme indiquen que el càrrec que ha de ser escollit mitjançant concurs públic.  Des que va dimitir a finals de juny ningú ha estat escollit per ocupar aquesta responsabilitat.

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.