El cap del Gabinet Tècnic de la la consellera Vergés renuncia al càrrec “per motius personals”

La dimissió de Joan Ramon Morera Balada és la tercera baixa al Departament de Salut des de l’inici de la pandèmia
Alba Vergés

El fins ara cap del Gabinet Tècnic del Departament de Salut, Joan Ramon Morera Balada, ha presentat la seva dimissió al càrrec "per motius personals". Amb aquesta, ja són tres les baixes al departament capitanejat per Alba Vergés des de l’inici de la pandèmia de la covid-19.

El cap del Gabinet Tècnic del Departament de Salut depèn directament de la Secretaria General del departament i no del gabinet de la consellera Vergés. Per ara, es desconeix qui reemplaçarà Morera en el seu lloc.

La primera baixa de la cúpula del departament va ser la del secretari de Salut Pública de la Generalitat i responsable destacat durant la crisi sanitària, Joan Guix, que va presentar la seva renúncia al càrrec a finals de maig "per motius de salut". Des d’aleshores, la consellera Vergés no ha designat ningú en el seu lloc.

La segona baixa al Departament de Salut va ser la del director de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el doctor César Velasco Muñoz, ja que actualment els nous estatuts de l’organisme indiquen que el càrrec que ha de ser escollit mitjançant concurs públic.  Des que va dimitir a finals de juny ningú ha estat escollit per ocupar aquesta responsabilitat.

 

 

 

 

 

(Visited 114 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari