Salut demana als veïns de tres barris de l’Hospitalet que es quedin a casa

Vol que s'evitin trobades de més de deu persones en l'àmbit públic i privat a Torrassa, la Florida i Collblanc
L'Hospitalet de Llobregat

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat aquest dimarts l'enduriment del confinament als barris de la Torrassa, Collblanc i la Florida de L'Hospitalet de Llobregat per un període inicial de 15 dies. Vergés ha justificat el confinament selectiu perquè les dades hi conviden: "Hem cregut oportú no actuar en tota la ciutat, però sí als tres barris". La voluntat és la de "tallar els contactes que tenim entre nosaltres", ha subratllat.

Els habitants d'aquests tres barris no han de sortir de casa a no ser que sigui per anar a treballar, assistir als centres de salut, tenir cura de gent gran, infants, persones dependents, discapacitades o per fer compres d'alimentació o per força major.

Vergés ha xifrat en "uns 300" els casos actius de coronavirus en el global de la segona ciutat de Catalunya. La consellera ha instat la població d'aquests tres barris a evitar la "socialització" i a no fer reunions de més de deu persones, tant en l'àmbit públic com el privat.

D'altra banda, el Govern recomana el tancament de locals d'activitats lúdiques o culturals, mentre que demana a bars i restaurants que vetllin pel compliment de les mesures sanitàries de seguretat a les terrasses i limitin l'aforament a l'interior dels locals al 50%.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari