Vicent Sanchis confirma que ha vetat Sandro Rosell a TV3

El director de la televisió pública justifica que el programa FAQS no el convidi perquè fa dos mesos ja es va emetre el documental que tracta el seu cas i que el van entrevistar fa dues setmanes a Catalunya Ràdio
Sandro Rosell en l'entrevista de Mònica Terribas a Catalunya Ràdio
Sandro Rosell en l'entrevista de Mònica Terribas a Catalunya Ràdio, el 30 de juny passat

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha confirmat que el programa FAQS s’ha negat amb el seu acord a entrevistar l’expresident del Barça, Sandro Rosell, en la seva edició del proper dissabte. Sanchis ha adduït per justificar aquesta negativa que TV3 va emetre el 17 de maig el documental El cas Rosell, que tracta dels quasi dos anys de presó preventiva que va patir l’expresident del Barça i que Mònica Terribas ja el va entrevistar el 30 de juny a El Matí de Catalunya Ràdio.

El director de FAQS, Tian Riba, ha explicat que el programa va convidar Sandro Rosell poc després que sortís de la presó l’abril de 2019 però que aleshores no va acceptar la invitació. Recentment, Rosell va fer arribar a FAQS el seu interès en participar al programa i Tian Riba va acceptar l'oferiment però segons ha explicat a El Mundo Deportivo “als processos interns de coordinació d’invitats dels diferents programes i la direccíó de la cadena es va decidir que la presència de Rosell havia quedat coberta amb el documental’.

En declaracions a aquest mitjà esportiu, Vicent Sanchis ha confirmat que Tian Riba el va consultar sobre la invitació a Rosell i que ell li va mostrar la seva oposició perquè ja s’havia passat el documental i perquè l'havia entrevistat Mònica Terribas feia un parell de setmanes. Sanchis va proposar tornar a plantejar-se l'entrevista amb Rosell mès endavant. FAQS deixa d'emetre's a finals de mes i està per confirmar la seva continuïtat a TV3 la temporada que ve.

Vicent Sanchis i l’exdirector d’Esports de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals Christian García han de comparèixer aquest divendres 17 de juliol a la Comissió de Control de la CCMA al Parlament de Catalunya per donar explicacions de la censura patida per El cas Rosell. Els diputats de l’oposició aprofitaran l’ocasió per preguntar a Sanchis sobre la negativa del FAQS a entrevistar al propi Rosell.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides