Qui critica Puigdemont per escorar-se massa a l’esquerra?

Marc Castells

Li diuen Lucky Luke perquè va per lliure. L'alcalde d'Igualada i expresident de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, ha tornat a justificar el sobrenom i ha disparat sense contemplacions a l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont. En una entrevista al diari Ara, Castells el critica i l'acusa d'haver-se escorat massa a l'esquerra, i demana un projecte "més central".

El polític igualadí s'ha tret la mascareta -en el sentit metafòric, la sanitària no- i ha trencat amb una volguda equidistància que havia mantingut fins ara tot i ser membre de la direcció del PDECat. Ara ja no, ara tanca files amb els de Bonvehí i s'erigeix com l'únic o dels pocs postconvergents amb llicència per atacar Puigdemont. Altres companys de partit ho han fet en el passat sense massa sort, veurem què passa amb Castells.

A l'entrevista, l'alcalde d'Igualada deixa anar altres perles. Per exemple, quan li pregunten: "Vostè pot ser el candidat del PDECat a les eleccions?, respon: "He après a estar preparat per a tot i a punt per servir els ciutadans. No puc descartar res". Més clar, l'aigua.

(Visited 102 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari