Qui critica Puigdemont per escorar-se massa a l’esquerra?

Marc Castells

Li diuen Lucky Luke perquè va per lliure. L'alcalde d'Igualada i expresident de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, ha tornat a justificar el sobrenom i ha disparat sense contemplacions a l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont. En una entrevista al diari Ara, Castells el critica i l'acusa d'haver-se escorat massa a l'esquerra, i demana un projecte "més central".

El polític igualadí s'ha tret la mascareta -en el sentit metafòric, la sanitària no- i ha trencat amb una volguda equidistància que havia mantingut fins ara tot i ser membre de la direcció del PDECat. Ara ja no, ara tanca files amb els de Bonvehí i s'erigeix com l'únic o dels pocs postconvergents amb llicència per atacar Puigdemont. Altres companys de partit ho han fet en el passat sense massa sort, veurem què passa amb Castells.

A l'entrevista, l'alcalde d'Igualada deixa anar altres perles. Per exemple, quan li pregunten: "Vostè pot ser el candidat del PDECat a les eleccions?, respon: "He après a estar preparat per a tot i a punt per servir els ciutadans. No puc descartar res". Més clar, l'aigua.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides