La visita dels Reis a Catalunya incomoda els socialistes catalans

Els Reis d’Espanya han iniciat una gira per les autonomies de l’Estat amb la intenció de millorar la seva imatge. Durant la pitjor pandèmia viscuda en segles la seva figura ha estat irrellevant i s’ha demostrat tan innecessària que ara la Casa Reial vol fer veure que els monarques estan al costat del seu poble en la recuperació. Res que no estigui ja inventat i que es vegi venir d’una hora lluny.

En aquesta ruta, com no podia ser d’una altra manera, hi ha inclosa Catalunya. I la visita ja ha generat alguns renecs al PSC. Els socialistes catalans han mantingut sempre aquella posició d’Estat de respectar la monarquia però sabent-se republicans.

Però en un moment d’hores baixes del Rei, d’escàndols i corrupció a la Casa Reial, i amb els independentistes esperant els monarques amb les ungles a fora, el PSC ja s’adona que acabarà tenint el paper més institucional i proper a Felip VI, cosa que l’incomodarà. Per contra, qui ja ha deixat clar que està encantada de la visita és la delegada del Govern a Catalunya i també socialista, Teresa Cunillera

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides