Cinc morts i 288 positius més per Covid-19 a Catalunya

Barcelona concentra més de la meitat del darrer increment de contagis
Reunió del director del CatSalut, Adrià Comella, amb professionals s
Reunió del director del CatSalut, Adrià Comella, amb professionals sanitaris de Lleida

Catalunya suma 288 casos positius més de Covid-19 i cinc defuncions associades a la malaltia en el darrer balanç sobre l'impacte de la pandèmia, publicat pel Departament de Salut aquest dimecres.

Més de la meitat dels nous contagis confirmats, 152, es concentren a la ciutat de Barcelona, mentre que 35 corresponen a Lleida. L'anterior balanç informava de 21 nous casos menys.

La xifra total de víctimes de la Covid-19 és 12.601, segons Salut, que elabora els seus informes a partir de les dades facilitades per les funeràries. 6.876 persones han mort en centres hospitalaris o sociosanitaris, 4.099 en residències i 799 en domicilis. El departament que encapçala la consellera Alba Vergés no classifica 827 defuncions adduint manca d'informació.

Actualment hi ha 40 persones ingressades greus, cinc menys que en l'anterior balanç. La xifra acumulada de pacients en aquest estat des del principi de la pandèmia és 4.167, tres més que en l'informe d'aquest dimarts.

Pel que fa a les residències de gent gran, s'han comptabilitzat oficialment 15.064 casos confirmats, cinc més que en l'anterior balanç. Les altes hospitalàries, 64 més des de dimarts, són ja 40.001.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari