500 mossos entren a la Mina en una operació contra delinqüents violents

Reprodueix vídeo

Els Mossos d'Esquadra han desplegat 500 agents de la policia catalana al barri de la Mina de Sant Adrià del Besòs i també a Badalona i Barcelona en una macrooperació policial contra un grup criminal que estava especialitzat en delictes violents.

En l'operació que ha començat a dos quarts de sis del matí d'aquest dijous s'han fet nombroses detencions després d'haver-se fet desenes d'escorcolls a diferents habitatges i locals de les tres localitats en les quals han actuat els agents de la policia catalana en aquesta macrooperació.

L'objectiu de l'operació ha estat el de desmantellar un grup que estaria fent robatoris amb una extremada violència i extorsionant les víctimes. Ha transcendit que la investigació sobre aquest grup de delinqüents va començar ja fa mig any. L'operació que està sota secret de sumari està en mans de l'Àrea Central de delictes contra el patrimoni dels Mossos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides