Lliures defensa una única candidatura del catalanisme moderat

La força liderada per Fernández Teixidó lamenta la “incompetència absoluta” de l’actual govern català
Fernández Teixidó
Fernández Teixidó

Els moviments polítics en l'espai moderat postconvergent se segueixen produint. La força política Lliures, que lidera l'exconseller convergent Antoni Fernández Teixidó, advoca per una única candidatura electoral del catalanisme moderat de cara a les pròximes eleccions autonòmiques catalanes.

Aquest serà el plantejament que defensarà el partit catalanista en la cinquena conferència que celebra aquest divendres amb l'objectiu d'aglutinar en una mateixa papereta forces polítiques com el Partit Nacionalista Català (PNC) liderat per Marta Pascal, la Lliga Democràtica dirigida per la politòloga Astrid Barrio, Units per Avançar capitanejat per l'exdirigent d'Unió Democràtica, Ramon Espadaler, o Convergents, que va escollir recentment Sílvia Requena com a secretària general.

Tot i això, la formació de Fernández Teixidó no veu amb bons ulls la fusió de les diferents forces polítiques, sinó que únicament aposta per una unió electoral de cara als propers comicis al Parlament de Catalunya emfatitzant la reconstrucció i mesures socials i econòmiques. Així mateix, a Lliures es mostren crítics amb la deriva actual del govern català presidit per Quim Torra, a qui acusen d'una "incompetència absoluta" i defensen que el procés "ha debilitat" la política catalana.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides