Bonvehí rep el suport de 130 batlles i 60 candidats

Entre els signants del manifest favorable al president del PDECat hi ha Marc Castells, Marc Solsona, Carles Pellicer i Montserrat Candini
Marc Solsona, portaveu del PDECat i alcalde de Mollerussa
Marc Solsona, portaveu del PDECat i alcalde de Mollerussa

El president del PDECat, David Bonvehí, compta amb el suport de 130 batlles i 60 candidats de l'espai polític postconvergent en la batalla interna sobre el futur del partit successor de Convergència a Junts per Catalunya, la formació liderada per l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

Aquests 190 polítics de l'àmbit local són els signants del manifest que proposa "defugir del pensament únic" a la reformulació de JxCat i advoca perquè el PDECat no deixi d'existir. El manifest, conegut els darrers dies, s'oposa a un altre sorgit unes hores abans, que compta amb el suport de 161 càrrecs electes, entre els quals Puigdemont,  els consellers Meritxell Budó, Jordi Puigneró, Miquel Buch i Damià Calvet, i els exconsellers Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn i Lluís Puig.

Alguns dels alcaldes que han signat el manifest favorable a Bonvehí i la direcció actual del PDECat són Montserrat Candini (Calella), Marc Castells (Igualada), Marc Solsona (Mollerussa), Carles Pellicer (Reus), Jaume Dulsat (Lloret de Mar), Xavier Fonollosa (Martorell), Pere Regull (Vilafranca del Penedès) i Meritxell Roigé (Tortosa).

L'actual direcció del partit successor de Convergència va rebutjar la proposta de Turull, Rull, Forn i Puig, que volien encaminar la formació cap a una integració a JxCat i, paral·lelament, plantejaven la possibilitat de dissoldre-la en uns mesos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides