Mercadona invertirà enguany 140 milions d’euros a Catalunya per accelerar la reactivació econòmica

La cadena de supermercats crearà indirectament més de 150 llocs de treball

La cadena de supermercats Mercadona ha decidit invertir enguany 140 milions d’euros a Catalunya amb l’objectiu d’accelerar el seu ritme inversor i contribuir, d’aquesta manera, a impulsar l’activitat econòmica i contrarestar les conseqüències socials i econòmiques provocades per la Covid-19.

La companyia ha assegurat en un comunicat que els 140 milions d’euros es destinaran a l’obertura de sis botigues, de les quals cinc són obertures per tancaments (són nous supermercats que reemplacen els ja existents en no adaptar-se als estàndards de qualitat i comoditat que requereix el nou model i que tampoc es poden reformar); a la reforma d'unes altres 21 per adaptar-les al nou Model de Botiga Eficient i poder disposar d’un total de 159 supermercats amb aquest nou paradigma; i a la implantació de la nova secció A punt per Menjar (plats preparats per emportar) a 44 botigues més que se sumen a les 49 que actualment ja disposen d’aquesta nova secció.

Al mateix temps, Mercadona busca seguir impulsant el projecte Frescos Global, que incorpora millores importants en les seccions de frescos i aconsegueix una major adaptació a l'assortiment local; i millorar les instal·lacions i optimitzar els dos blocs logístics que la companyia té ubicats als municipis de Sant Sadurní d’Anoia i d’Abrera.

D’altra banda, l’empresa presidida per Juan Roig donarà treball de forma indirecta a més de 150 tècnics i operaris que treballaran en les reformes, les obertures i les actuacions que es duran a terme als dos blocs logístics.  

El director de Relacions Externes de Mercadona a Catalunya, Bernat Morales, ha afirmat que “reactivar l'economia de les zones on Mercadona és present a Catalunya, a través de fets, com reflecteix el pla inversor anunciat, és la nostra responsabilitat com a empresa i una aposta decidida pel desenvolupament econòmic i social".

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari