Mercadona invertirà enguany 140 milions d’euros a Catalunya per accelerar la reactivació econòmica

La cadena de supermercats crearà indirectament més de 150 llocs de treball
mercadona

La cadena de supermercats Mercadona ha decidit invertir enguany 140 milions d’euros a Catalunya amb l’objectiu d’accelerar el seu ritme inversor i contribuir, d’aquesta manera, a impulsar l’activitat econòmica i contrarestar les conseqüències socials i econòmiques provocades per la Covid-19.

La companyia ha assegurat en un comunicat que els 140 milions d’euros es destinaran a l’obertura de sis botigues, de les quals cinc són obertures per tancaments (són nous supermercats que reemplacen els ja existents en no adaptar-se als estàndards de qualitat i comoditat que requereix el nou model i que tampoc es poden reformar); a la reforma d'unes altres 21 per adaptar-les al nou Model de Botiga Eficient i poder disposar d’un total de 159 supermercats amb aquest nou paradigma; i a la implantació de la nova secció A punt per Menjar (plats preparats per emportar) a 44 botigues més que se sumen a les 49 que actualment ja disposen d’aquesta nova secció.

Al mateix temps, Mercadona busca seguir impulsant el projecte Frescos Global, que incorpora millores importants en les seccions de frescos i aconsegueix una major adaptació a l'assortiment local; i millorar les instal·lacions i optimitzar els dos blocs logístics que la companyia té ubicats als municipis de Sant Sadurní d’Anoia i d’Abrera.

D’altra banda, l’empresa presidida per Juan Roig donarà treball de forma indirecta a més de 150 tècnics i operaris que treballaran en les reformes, les obertures i les actuacions que es duran a terme als dos blocs logístics.  

El director de Relacions Externes de Mercadona a Catalunya, Bernat Morales, ha afirmat que “reactivar l'economia de les zones on Mercadona és present a Catalunya, a través de fets, com reflecteix el pla inversor anunciat, és la nostra responsabilitat com a empresa i una aposta decidida pel desenvolupament econòmic i social".

 

 

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari