El republicà Marc Aloy, nou alcalde Manresa en el relleu pactat amb JxCat

El PSC no ha anat a la investidura, que considera electoralista i que s'ha fet al teatre Kursaal en lloc de l'ajuntament
Marc Aloy

Relleu pactat a l'alcaldia de Manresa. Marc Aloy, d'Esquerra Republicana, s'ha convertit aquest dissabte en nou alcalde de la ciutat pels pròxims tres anys. Li ha cedit la vara Valentí Junyent, de Junts per Catalunya, que aquest mandat ha estat al capdavant del govern municipal durant un any i que ha estat batlle un total de nou anys.

Tots dos partits van acordar aquest relleu després de les eleccions de l'any passat, en què les dues formacions van quedar empatades a regidors. ERC, però, va guanyar els comicis per només 10 vots.

La investidura d'Aloy, arquitecte de 41 anys, ha tingut lloc al teatre Kursaal de Manresa, i no al saló de plens del consistori, per poder garantir les mesures de seguretat i aforament, segons l'executiu local.

No obstant això, el PSC ha criticat el format de l'acte per considerar-lo "electoralista" i no hi ha anat. A l'acte hi han assistit el vicepresident català, Pere Aragonès, el president de Parlament, Roger Torrent, entre altres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides