Els treballadors d’Acciona surten al carrer per rebutjar el tancament de Nissan

Els professionals d’aquesta empresa presten els seus serveis a la multinacional nipona i temen pels seus llocs de feina
Treballadors d'Acciona en una mobilització

El comitè d’empresa d’Acciona Facility Services ha convocat als treballadors d’aquesta companyia a concentrar-se aquest dimecres davant la seu de l’empresa a Barcelona per oposar-se al tancament de les plantes de Nissan a Catalunya així com per reclamar a la direcció de l’operador que s’assegui a negociar amb el comitè d’empresa davant la seva negativa actual.

Els treballadors d’Acciona temen pels seus llocs de treball després de l’anunci de Nissan d’abandonar les instal·lacions de Catalunya, ja que que la companyia presta actualment els serveis auxiliars de producció (des de neteja especialitzada de màquines fins al manteniment de les fàbriques) a la planta de la Zona Franca del gegant automobilístic.

Comissions Obreres d’Indústria de Catalunya ha anunciat en un comunicat que recolzen la mobilització i que "lluitaran al seu costat i al costat de les plantilles de Nissan per revertir la decisió de la multinacional de tancar les plantes de Catalunya.”

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides