Núria Marín vol usar els superàvits dels ajuntaments per la reconstrucció del post Covid-19

La presidenta de la Diputació reclama al govern central poder invertir els romanents de tresoreria dels municipis
Núria Marín
Núria Marín

La presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha demanat al govern central poder utilitzar els superàvits dels quals disposen els ajuntaments per donar respostes a les necessitats econòmiques i socials que ha provocat la crisi del coronavirus en l'àmbit municipal.

Núria Marín ha dit, en declaracions a Catalunya Ràdio, que els ajuntaments "necessitem treure recursos econòmics que tenim, que són els superàvits, els romanents de tresoreria que al llarg del govern del PP, impedien gastar". Marín ha afegit que "reclamem al govern d'Espanya que atengui aquesta reclamació, són els nostres recursos".

L'alcaldessa socialista ha explicat que els ajuntaments han deixat d'ingressar "molts diners i estem gastant bastant més dels que estaven previstos" arran de les conseqüències de la pandèmia de la Ciovid-19. Marín ha explicat que a l'ajuntament de L'Hospitalet porten invertits 1,5 milions d'euros de manera extraordinària en alimentació, material sanitària i el reforç de serveis.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari