Quants diners ha cobrat Minoria Absoluta de TV3 aquest 2020?

Toni Soler, presentant el programa 'Està passant'
Toni Soler, presentant el programa de TV3 'Està passant'

150.000 euros. A la web de transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) hi consta que la productora audiovisual Minoria Absoluta ha signat, aquest 2020, tres contractes nous amb l'organisme que gestiona TV3. El més recent es deuria firmar virtualment perquè porta data del 25 de març, quan ja s’estava en ple estat d’alarma i confinament. És un encàrrec de producció audiovisual de 10 programes de la sèrie ‘Pioners’, dels quals encara no se n’ha fet promoció. Minoria Absoluta cobrarà 90.000 euros per la realització d’aquests programes. El contracte té una durada de quatre mesos.

El 10 de febrer, la productora propietat de Toni Soler, va firmar dos contractes més amb la CCMA. Un aportava 30.000 euros a Minoria Absoluta per la seva participació en la coproducció del documental ‘El Tricicle, 40 anys i punt final’. L’altre, també per valor de 30.000 euros, era per una altra coproducció: ‘Els plans Cerdà’. En aquest documental també hi participen altres organismes públics. El 5 de febrer, la Diputació de Barcelona va aprovar un patrocini publicitari d’aquest documental a favor de Minoria Absoluta per prop de 25.000 euros.

Les partides econòmiques grans que s’enduu Minoria Absoluta cada any de TV3 s’han de firmar els propers mesos. El 24 de juliol de l’any passat, la CCMA va firmar amb aquesta productora el contracte per la realització de la temporada 2019-2020 dels dos programes que li reporten més ingressos. Per Està passant va cobrar 1.647.241,29 euros i per Polònia, 3.073.143,27 euros. D’aquí a un parell de mesos sabrem com n’és de generosa la CCMA amb Toni Soler aquest any.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides