El director del documental de Rosell es nega a firmar-lo adduint censura

En ple escàndol per la mutilació de la peça, TV3 programa l'emissió diumenge a hores intempestives
sandro rosell
sandro rosell

El culebrot del documental "El cas Rosell", on es narra el viacrucis de l'expresident del FC Barcelona als jutjats i a la presó, suma un nou episodi. Víctor Lavagnini Ventura, el director i guionista d'aquest documental ha apel·lat a la clàusula de consciència per retirar la seva signatura del documental adduint censura per part de TV3.

Lavagnini ha enviat una carta al director de la televisió pública catalana, Josep Vicent Sanchís, per sol·licitar-li -apel·lant a la clàusula de consciència- que retiri la seva signatura del treball per considerar que el seu contingut ha estat tergiversat pel canal.

Explica que la censura "s'ha produït en l'eliminació d'un fragment que forma part de la mateixa causa judicial, concretament, de la fase inicial d'instrucció dirigida per la magistrada Carmen Lamela, actuació sobre una empresa encausada que l'espectador es perd". A més, Lavagnini explica que també s'ha censurat l'epíleg del documental que acaba amb una reflexió amb veu en off de Sandro Rosell, extreta del seu llibre "Una forta abraçada".

La resposta de Consell Professional de TV3 no s'ha fet esperar, i diu: "No s'aprecia cap acte de censura en cap de les decisions de la direcció de TV3. El Consell considera que les modificacions s'han fet per motius professionals i no alteren la tesi del documental.

En una entrevista emesa sense censura en el programa 'Lo de Évole" (La Sexta), Rosell es despatxava a gust apuntant a una "conspiració" contra la seva persona i insinuant que darrere hi estaria el director general de Mediapro, Jaume Roures.

Vicent Sanchis, actual director de TV3, va ser l'últim director de Barça TV sota la presidència de Joan Laporta quan el canal era produït i gestionat per Mediapro.

Finalment, TV3 ha programat el polèmic documental demà, diumenge, en horari intempestiu, a les 23.15 de la nit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides