Simón avisa que la sortida dels nens al carrer no vol dir que juguin amb els infants del veïnat

Afirma que resta a l’espera de llegir el reial decret que aprovarà el govern central en els propers dies però que serà un tipus d’acció regulada
Fernando Simón

El coordinador del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES), Fernando Simón, ha avisat que no s’ha d’entendre la sortida dels infants al carrer a partir del pròxim dilluns 27 d'abril amb el fet que puguin jugar amb la resta de nens i nenes del veïnat.

Fernando Simón ha assenyalat que “seran unes sortides controlades d’alguna manera i que òbviament no impliquen un augment de risc (de contagi) perquè ja estan a casa amb els seus pares i els seus germans”.

Simón ha emfatitzat també que la probabilitat que actualment els nens estiguin infectats és molt baixa, i ha remarcat que serà important la responsabilitat individual. A més, ha volgut deixar clar que resta a l’espera del que indiqui el reial decret elaborat per l’executiu central.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides