Sánchez i Casado pacten crear una comissió al Congrés per la reconstrucció postcoronavirus

La proposta comptarà amb la presència d'altres formacions a banda del PSOE i el PP
Sánchez i Casado

El president del govern central, Pedro Sánchez, i el president del PP i líder de l'oposició, Pablo Casado, han decidit la creació d'una comissió al Congrés dels Diputats per marcar les línies a seguir per a la reconstrucció del país arran de les afectacions que ha provocat la pandèmia del coronavirus a Espanya.

En una reunió per videoconferència, els dos polítics han acordat que sigui una comissió parlamentària a la cambra Baixa on es dibuixi el full de ruta a seguir per sortir de la crisi que la Covid-19 ha provocat en àmbits que van més enllà de l'aspecte sanitari.

Els populars defensen que la creació d'una comissió com a fórmula per a concretar una mena de nous Pactes de la Moncloa havia estat sempre defensada per ells. La reunió entre Sánchez i Casado ha durat aproximadament una hora i quart, i s'ha concretat que aquesta comissió estigui participada per altres formacions com Unidas Podemos o ERC que havien estat vetats en un principi pel PP.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides