Josep Costa, el ‘vigilant’ del Parlament de Catalunya

El vicepresident primer del Parlament, Josep Costa, és en un dels pocs polítics que segueix anant al Palau del Parlament, malgrat el confinament. Ni el president, Roger Torrent, trepitja la seu de la cambra aquests dies, i fins i tot a les reunions i a les compareixences telemàtiques es veu que pràcticament tothom hi participa des de casa.

Però quan s’han enviat imatges de la reunió de la Mesa, la premsa ha pogut veure com, a més dels lletrats imprescindibles per a la feina burocràtica del Parlament, a les dependències de la institució hi ha sempre Josep Costa. Els col·laboradors dels membres de la mesa, quan se’ls ha preguntat, ho tenen clar: s’ha convertit en un vigilant. No es refia de les ordres que pugui donar Roger Torrent des de casa seva i per això prefereix ser sempre allà i assabentar-se de cada pas. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides