ERC ho carrega tot a Alba Vergés i la sacrifica

ERC ha decidit qui serà la seva víctima de la gestió de la crisi del coronavirus. Com tots els governs amb la Covid-19, l’àrea de Salut és la que més s’ha situat en el focus mediàtic i polític. A Catalunya, era una oportunitat per enaltir algú com la consellera Alba Vergés, si sortia bé. Però les diferències entre els socis de govern català, les reticències amb l’Estat i la manca de transparència en algunes dades, com la gestió dels serveis sanitaris i el material de protecció, ha fet que ella hagi estat, justament, el centre de les dianes.

La premsa li ha reclamat constantment explicacions per dades amagades, per com estan els hospitals o per quin repartiment de material s’ha estat fent. I la consellera només ha sabut tirar pilotes fora i deixar més dubtes que certeses entre l’opinió pública.

ERC ja ha assumit que, si no canvia molt la cosa, la figura que pagarà els plats trencats de la gestió d’aquesta crisi serà ella. No és que hagi estat nefasta, però al govern català saben que si algú ha d’assumir una mala imatge, haurà de ser Alba Vergés. Amb les residències de gent gran estava començant a passar el mateix. El conseller Chakir El Homrani, anava pel mateix camí. Així que ERC va decidir que Salut assumís la competència de les residències i, si s’ha de cremar algú, que sigui Alba Vergés.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides