Vergés, sobre el coronavirus: “No tornarem a la normalitat mai més”

La consellera indica que el Govern treballa en la idea que els menors puguin sortir dues hores al dia
Alba Vergés

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, en una entrevista a RAC1, ha manifestat que "ens hem de ficar al cap que no tornarem a la normalitat mai més. Serà una nova normalitat, que potser s'assemblarà al que hem viscut fins ara, però hi ha coses que canviaran". "Passaran molts mesos i la nova normalitat farà que visquem d'una nova manera els pròxims hiverns. Ens hem de posar al cap que això durarà mesos. Però tranquil·litat, ho podrem superar. No s'acabarà el món. Ens en sortirem", ha dit en to alarmista.

D'altra banda, el Govern vol que els menors puguin sortir dues hores al dia per franges d'edat acompanyats d'un adult amb qui conviuen. Aquesta és la proposta que, segons ha explicat Vergés, analitzarà aquest dissabte el comitè tècnic del Procicat.

Es tracta, segons Vergés, d'una proposta "bastant limitativa" perquè no és per anar a jugar al parc ni agafar transport públic sinó perquè els infants puguin passejar prop de casa seva per "airejar-se".

Segons ha concretat, els menors de 6 anys podrien sortir al matí mentre que els més grans ho farien a la tarda. El Govern vol que s'apliqui la mesura si a finals de la setmana que ve no hi ha cap rebrot de la covid-19 a Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides