Sant Jordi se celebrarà el 23 de juliol

Llibreters i floristes es posen d'acord per celebrar la festa a l'estiu, a causa de la crisi del coronavirus
Sant Jordi

Aquest any, la festa de Sant Jordi no podrà celebrar-se el 23 d'abril, com s'ha fet sempre. La pandèmia del coronavirus fa que, un dia en què s'ajunta tanta gent als carrers, no pugui dur-se a terme amb normalitat, per tal de frenar l'expansió de la malaltia.

Aquest dimarts, la Cambra del Llibre, que agrupa associacions d'editors, llibreters, distribuïdors i arts gràfiques, i també el Gremi de Floristes han anunciat que la 'festa del llibre i de la rosa', com l'han anomenat, es traslladarà fins al 23 de juliol. Tot i això, en un comunicat conjunt, els dos organismes han animat els ciutadans a celebrar Sant Jordi també en el seu dia original, el 23 d'abril, des de casa.

D'altra banda, també admeten que és probable que el 23 de juliol encara s'hagin de mantenir les mesures de distanciament social per evitar la propagació del virus, i per això es posen a disposició de les administracions per trobar la manera de celebrar la festa amb totes les garanties.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.