Sant Jordi se celebrarà el 23 de juliol

Llibreters i floristes es posen d'acord per celebrar la festa a l'estiu, a causa de la crisi del coronavirus
Sant Jordi

Aquest any, la festa de Sant Jordi no podrà celebrar-se el 23 d'abril, com s'ha fet sempre. La pandèmia del coronavirus fa que, un dia en què s'ajunta tanta gent als carrers, no pugui dur-se a terme amb normalitat, per tal de frenar l'expansió de la malaltia.

Aquest dimarts, la Cambra del Llibre, que agrupa associacions d'editors, llibreters, distribuïdors i arts gràfiques, i també el Gremi de Floristes han anunciat que la 'festa del llibre i de la rosa', com l'han anomenat, es traslladarà fins al 23 de juliol. Tot i això, en un comunicat conjunt, els dos organismes han animat els ciutadans a celebrar Sant Jordi també en el seu dia original, el 23 d'abril, des de casa.

D'altra banda, també admeten que és probable que el 23 de juliol encara s'hagin de mantenir les mesures de distanciament social per evitar la propagació del virus, i per això es posen a disposició de les administracions per trobar la manera de celebrar la festa amb totes les garanties.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides