Qui dubta que els diputats catalans destinin el 25% del sou a la lluita contra la Covid-19?

Josep Costa, amb Carles Puigdemont

La Mesa del Parlament, a proposta del seu president, el republicà Roger Torrent, ha proposat que els disputats catalans destinin el 25% del seu sou corresponent al mes d’abril a la lluita contra la Covid-19.

Cada grup parlamentari gestionarà com cregui convenient aquesta decisió. Però tot sembla indicar que un grup de diputats de Junts per Catalunya estaria en desacord amb aquesta proposta de Torrent.

Pel grup més proper a Carles Puigdemont, Torrent és un dels objectius a abatre. Des que va començar la legislatura Torrent té l’oposició dins de la Mesa del vicepresident primer, Josep Costa, molt vinculat a Puigdemont. D’aquesta manera, segueixen les disputes entre els dos principals grups independentistes al Parlament.

Així mateix, el president del Parlament va demanar que tant els serveis jurídics de la Cambra així com l’Oïdoria de Comptes facin un informe sobre la possibilitat de destinar els romanents de tresoreria corresponents a 2019 a fer front a la lluita contra la pandèmia de la Covid-19.

(Visited 82 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari