La rivalitat pel lideratge públic

El lideratge del president de la Generalitat, Quim Torra, ha estat posat en qüestió tota la legislatura, des de la seva arribada al càrrec. L’han qüestionat al govern, a ­JxCat, al Parlament i al país en general. Amb la crisi del coronavirus, el seu equip ha intentat  que ell aparegués com el líder del combat contra la Covid-19, suplantant la consellera de Salut, la republicana Alba Vergés.

Però poc podia esperar Torra que qui més intentaria disputar-li aquest lideratge seria un membre del govern  del seu propi partit. I és que el conseller d’Interior, Miquel Buch, cada dia intenta treure el cap per sobre de la resta de l’executiu amb aquesta greu crisi sanitària. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides