Alcaldes de l’àrea metropolitana de Barcelona demanen ajuda a l’exèrcit

Algunes de les principals localitats properes a la capital catalana sol·liciten el suport de l'UME
Efectius de l'UME

Algunes de les principals localitats de l'àrea metropolitana de Barcelona accepten la proposta del Govern espanyol de sol·licitar el suport de la Unitat Militar d'Emergències (UME) i han requerit la seva presència per desinfectar les zones de risc per tal de lliurar-se dels "focus de contagi".

La delegació del Govern a Catalunya gestiona les sol·licituds dels ajuntaments catalans que volen rebre ajuda de l'UME de l'exèrcit, peticions que trasllada immediatament al Ministeri de Defensa.

Aquest departament estudia cada cas per a planificar l'ajut sol·licitat, pel que fa als recursos humans i materials necessaris i la idoneïtat dels llocs.

Ahir, la segona ciutat més poblada de Catalunya, l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), va ser una de les localitats que va sol·licitar formalment aquest ajut de l'Exèrcit, com també han fet Badalona, Sabadell i Barberà de Vallès; una llista a la qual s'ha sumat aquest dimarts Sant Boi de Llobregat.

Es dona la circumstància que, per ara, tots els ajuntaments que han sol·licitat a la delegada de Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, l'ajuda de l'Exèrcit estan governats pels socialistes.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides