El govern fa una crida a la solidaritat amb Madrid, a la vora del col·lapse

El ministre de Sanitat anuncia el "desplegament de recursos des d'altres comunitats autònomes"
Salvador Illa
Salvador Illa

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha fet aquest dimarts una "crida a la solidaritat amb Madrid" davant l'avenç de la pandèmia de coronavirus, que afecta especialment la capital de l'Estat, que registra més de la meitat de les morts a Espanya.

Illa ha afirmat que ja s'ha detectat "tensió" als hospitals madrilenys, que tenen dificultats per absorbir l'allau de casos que estan rebent.

El ministre ha fet una crida a la "unitat" i ha assegurat que el seu executiu està "al màxim nivell de mobilització" per subministrar material a les comunitats autònomes. En aquest sentit ha tornat a "desmentir amb tota rotunditat" que el seu govern els confisqui cap material.

En aquest sentit, Illa ha anunciat "el desplegament de recursos sanitaris necessaris des d'altres parts del territori nacional on avui no són necessaris", així com un impuls de la fabricació de materials mèdics per proveir a la sanitat madrilenya.

Illa insisteix que Madrid és la comunitat que a hores d'ara comença a rebre l'impacte més fort de l'onada d'hospitalitzacions, i ha subratllat que aquest moviment de solidaritat amb Madrid tindrà després un flux en altres direccions, d'acord la pandèmia vagi impactant en tot el territori.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides