L’estat d’alerta pel Covid-19 obre una via perquè els dirigents processistes deixin la presó tempora

Institucions Penitenciàries facilita que els presos en semillibertat puguin quedar-se a casa
Dirigents del procés presos
Dirigents del procés presos

Una ordre dictada per Institucions Penitenciàries del ministeri de l'Interior possibilita que presos en tercer grau o que es beneficien de la flexibilitat de l'article 100.2, com és el cas dels dirigents del procés empresonats, puguin quedar-se a casa durant la crisi del coronavirus sense tornar a passar la nit al centre penitenciari, publica Europa Press citant fonts de la mateixa institució.

Segons aquesta informació, la Secretaria General d'Institucions Penitenciàries ha desenvolupat el contingut del reial decret sobre l'estat d'alarma mitjançant un ofici que deixa a les mans de les juntes de tractament de les presons l'estudi de l'apicació individual d'aquesta opció.

Si s'aplica als dirigents del procés presos, que podien sortir durant algunes hores per treballar o fer tasques de cura de familiars fins que han quedat confinats per la declaració de l'estat d'alerta, Institucions Penitenciàries els vigilarà amb polseres telemàtiques o, alternativament, mitjançant el control telefònic.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides