Torra demana a Sánchez el confinament total a Catalunya

El president català ha donat positiu en la prova per coronavirus
Quim Torra

El govern català ha signat una resolució en la que amplia el confinament total de Catalunya, com ja s’està fent a la Conca d’Òdena i a Igualada. L’executiu de Quim Torra ha enviat aquesta resolució al govern central que és qui hauria d’autoritzar la mesura que es pretén aplicar des de la Generalitat a tot el territori català.

El conseller d’Interior, Miquel Buch, el qual ha estat l’encarregat de fer pública la resolució del govern català, ha defensat que el que està demanant l’administració catalana a l’executiu de Pedro Sánchez “no té ideologia política, és una recomanació mèdica i tècnica”, demanant que el govern central deixi de banda “les proclames patriòtiques”

La mesura pretén que els ciutadans de Catalunya es quedin tancats a casa seva i que també es tanqui el perímetre de tot Catalunya no permetent el moviment de ciutadans entrant o sortint de territori català. Es dona la circumstància que el president català Quim Torra ha donat positiu aquest dilluns en la prova per Covid-19 i es troba confinat a la Casa dels Canonges

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides