Confinen Igualada pel coronavirus

La capital de l'Anoia i la seva àrea d'influència romandrà tancada fins a nova ordre
Hospital d'Igualada

El Govern ha ordenat el confinament d'Igualada i la seva àrea d'influència (Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Òdena) per intentar frenar els contagis de coronavirus. Això suposa que es restringeix la mobilitat  dels veïns de la zona, que no podran entrar ni sortir del municipi. A la capital de l'Anoia hi ha, a hores d'ara, 58 persones infectades i tres morts confirmats. Tot just fa 24 hores que es va ordenar el tancament de les escoles.

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha presidit aquest vespre una reunió amb membres de Protecció Civil, Mossos i Policia local així com autoritats locals i sanitàries, on s'ha debatut el confinament de la capital de l'Anoia i la seva àrea d'influència, tot i que la decisió l'ha pres la Generalitat. Ha estat la consellera de Salut Alba Vergés, veïna d'Igualada, qui ho ha anunciat visiblement emocionada.

Per fer efectiu aquest confinament ja han arribat més d'una quinzena de furgonetes dels Mossos de l'ARRO que s'encarregaran del control d'accessos a la ciutat. El tancament és efectiu a partir de les nou d'aquest vespre, tot i que fins a les dotze podran tornar els veïns que estiguin fora.

A Igualada, el brot de coronavirus detectat a l'hospital de la capital de l'Anoia s'associa amb tres morts i totalitza 58 infectats, 36 dels quals són personal sanitari, segons les dades que s'han confirmat avui. Hi ha 200 d'aquests professionals en aïllament.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.