Ada Colau està en quarantena a causa del coronavirus

L'alcaldessa va estar en contacte amb un dels treballadors municipals que va donar positiu
Ada Colau

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, es troba confinada a casa seva de manera preventiva pel coronavirus. Colau va estar en contacte amb un dels treballadors de l'ajuntament que va donar positiu de la malaltia i per aquest motiu s'ha decidit el seu confinament.

També la tinent d'alcalde d'Urbanisme de l'ajuntament barceloní, Janet Sanz, està en quarantena per haver estat en contacte amb un dels infectats. Des de principis de setmana, també es troben en quarantena el primer tinent d'alcalde, Jaume Collboni, i els regidors Jordi Martí i Montserrat Ballarín. La també regidora Rosa Alarcón es troba confinada a casa seva des d'ahir dimecres pel mateix motiu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides