Ensenyament tancarà les escoles a partir de dilluns pel coronavirus

L'ordre afecta també a les escoles de música, idiomes i d'adults, i pot afectar les universitats
Josep Bargalló
Josep Bargalló

El departament d'Ensenyament ha decidit que totes les escoles de Catalunya tanquin a partir del pròxim dilluns, 16 de març, per fer front a la pandèmia per coronavirus. El departament que dirigeix Josep Bargalló farà pública aquest dijous l'ordre per fer efectiu aquest tancament que afectarà també totes les escoles de música, d'idiomes i les escoles d'adults. Tot apunta que els centres universitaris també acabin tancant les seves portes pel covid-19.

De fet, aquest dijous ja hi ha més de 17.000 alumnes catalans que no han pogut anar als seus centres escolars que ja havien tancat les portes per la malaltia. En total són 44 centres dels quals 39 estan al voltant de la ciutat d'Igualada on s'ha detectat un important brot del coronavirus que ha afectat fins i tot a professionals de l'hospital de la capital de l'Anoia.

Altres centres que han tancat les seves portes són l'escola Mas Boadella de Sabadell i una guarderia municipal del barri de Gràcia de Barcelona. Altres centres que han tancat portes pel coronavirus són l'Escola Oficial d'Idiomes i l'escola Bernat Metge, tots dos centres del Prat de Llobregat, i l'escola Feliu i Vegués de Badalona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides