El Congrés suspèn el ple d’aquesta setmana per la crisi del coronavirus

Es manté la compareixença del ministre de Sanitat per informar de la situació epidemiològica
Meritxell Batet
Meritxell Batet

El Congrés dels Diputats ha decidit ajornar el ple d'aquesta setmana pel coronavirus. Ho ha anunciat, a primera hora de la tarda, la presidenta de la cambra baixa, Meritxell Batet, en una compareixença davant dels mitjans informatius.

Batet ha explicat que la decisió l'han adoptada la mesa i la junta de portaveus arran de l'anunci, per part de Vox, que no assistiran a les sessions després d'haver donat positiu en coronavirus Javier Ortega Smith, diputat i secretari general del partit.

La presidenta del Congrés ha informat, en canvi, que es manté la compareixença prevista del ministre de Sanitat, Salvador Illa, davant la comissió de sanitat, prevista per a aquest dijous, "per poder informar els integrants del Parlament i la societat de com avança la situació epidemiològica del coronavirus".

Batet també ha explicat, en tercer lloc, que la mesa i la junta de portaveus es reuniran dijous per estudiar, juntament amb els serveis del Congrés, les mesures per poder "seguir garantint el normal funcionament del Congrés dels Diputats la setmana que ve, amb total normalitat i amb tota la legitimitat democràtica".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides