Pressions als mitjans públics

Les eleccions no se sap quan seran. Només el president de la Generalitat, Quim Torra, pot convocar-les. Però l’anunci que “la legislatura està acabada”, ha sumit els partits en una precampanya absoluta. I especialment els dos socis independentistes del govern català.

Això fa que tant JxCat com ERC hagin posat en marxa tota la seva pressió per intentar que TV3 i Catalunya Ràdio, els mitjans de la CCMA, formin part del seu relat i, per tant, els beneficiïn. Consignes i “suggeriments” no gaire subtils volten per les reunions de direcció de programes i informatius. Els més perjudicats? Els professionals que hi treballen, cada dia més cansats d’aquesta guerra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides