Batalla per la successió a JxCat

El president de la Generalitat, Quim Torra, no tornarà a ser investit. Sempre ha dit que quan acabés el mandat, no repetiria. Com que es va despertar un dia i va decidir que després d’aprovar els pressupostos convocarà les eleccions, a JxCat s’ha obert la capsa dels trons i ha començat la lluita fratricida per la successió.

Qui serà el cap de llista de JxCat a les pròximes eleccions és, ara per ara, un misteri. Tothom sap que la campanya la centrarà Carles Puigdemont. És l’únic actiu que tenen amb tirada per aconseguir vots. Però qui lideri la llista podria acabar sent president. I això ha fet que es treguin els ganivets a totes les famílies. Que comenci la batalla.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari