La Fiscalia demana cinc anys de presó per l’exregidor Antoni Vives (CiU)

Al regidor de l'Ajuntament de Barcelona amb Trias com alcalde se l'acusa de contractació il·legal
vives
vives

La Fiscalia demana cinc anys de presó a l'exregidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona Antoni Vives (CiU) pels presumptes delictes de falsedat en document oficial, prevaricació i malversació, en el marc del cas Barcelona Regional.

El ministeri fiscal sol·licita la mateixa pena per al que aleshores era director general de l'empresa pública Barcelona Regional en el moment dels fets, Willy Müller, i per a l'aleshores alcalde de Cervelló, Jesús Arévalo. El fiscal considera que els tres es van conxorxar per crear un lloc de feina fictici a l'entitat pública per a Arévalo, pel qual en quatre anys va cobrar 155.000 euros.

La comissió d'investigació sobre l'activitat de Barcelona Regional entre el 2011 i el 2015, constituïda per l'Ajuntament, ja va exposar les seves conclusions a l'abril i va determinar que el govern de Xavier Trias (CiU) i l'agència pública Barcelona Regional van "malbaratar" diners públics durant l'anterior mandat.

Arévalo, segons el fiscal, va figurar com a treballador de l'empresa pública des del 9 de gener del 2012 fins al 31 de maig del 2015. Però en aquest temps, "ni va participar al projecte indicat al seu contracte laboral, ni en cap altre executat per l'entitat".

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari