El PP qualifica Torra com el president “més incompetent” que ha trepitjat el Palau de la Generalitat

El president retreu a Ciutadans d'haver obert la porta al feixisme de Vox
Quim Torra

Sessió de control al president de la Generalitat descafeïnada. Després que el president català Quim Torra anunciés que la legislatura estava exhaurida i que anunciaria la data de les eleccions després d'aprovar-se els pressupostos de la Generalitat, l'oposició ha estat suau.

Això sí, Alejando Fernández (PP), qui havia preguntat sobre la crisi a la indústria química de Tarragona, davant de la resposta de Torra sense donar noves dades li ha etzibat: "Vostè és el més gran incompetent que ha trepitjat mai el Palau de la Generalitat en tota la seva història".

Ciutadans, de la mà de Lorena Roldán ha reiterat que Torra ja no és president. A la contra, el president ha reclamat un cordó sanitari contra el feixisme i ha culpat Ciutadans d'haver obert la porta a Vox, formació que ha permès governar la dreta a quatre comunitats.

Jèssica Albiach (Comuns), per la seva part, ha reclamat a Torra que anunciï ja la data de les eleccions "Catalunya necessita acabar amb la incertesa". Mentre, Sergi Sabrià, d'ERC, ha reclamat a JxCat seguir treballant conjuntament, després de les crítiques dels dirigents de Junts a Esquerra durant el passat cap de setmana, aprofitant l'escletxa de diàleg amb el Govern espanyol.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari