Aragonès s’apunta a la taula de negociació

El vicepresident situa ERC més a prop de reeditar el govern amb JxCat que d'aliar-se amb el PSC per "principis compartits"
Pere Aragonès
Pere Aragonès

El vicepresident econòmic i dirigent d'ERC Pere Aragonès ha anunciat que formarà part de la delegació que representarà el govern català a la taula de negociació amb el govern d'Espanya. L'anunci arriba l'endemà que el vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, assegurés que hi assistiria.

Aragonès ha explicat en una entrevista a TV3 aquest dimarts que "el més natural i lògic" és que en formi part i, pel que fa a la resta dels integrants, que n'han de parlar amb el president Quim Torra i els consellers. Ha defensat, això sí, que la delegació de la Generalitat ha de ser paritària: integrada de manera equitativa per representants d'ERC i JxCat.

El vicepresident, d'altra banda, s'ha mostrat més proper als seus actuals socis de govern que als socialistes quant a la formació d'un futur govern català quan ha manifestat que un govern "ha de tenir uns principis compartits" i que JxCat, a diferència del PSC, compleix aquesta condició.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari