Mor Diana Garrigosa, dona de l’expresident Pasqual Maragall

Presidia la Fundació Pasqual Maragall, dedicada a lluita contra l'Alzheimer, la malaltia que pateix el seu marit

Diana Garrigosa, dona de l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall, ha mort aquest dilluns als 76 anys. Ha estat en els darrers anys la cara visible de la Fundació Pasqual Maragall de lluita contra l'Alzheimer, malaltia que pateix l'expresident.

Llicenciada en Econòmiques i professora d'informàtica, la vida i trajectòria de Garrigosa va estar vinculada estretament a la del seu marit, l'expresident català i també exalcalde de Barcelona.

Garrigosa va ser una històrica militant del PSC fins que va abandonar el partit el 2006 després de saber que el seu marit no repetiria com a candidat a la Presidència de la Generalitat. En els seus últims anys es va bolcar amb la malaltia que pateix Maragall, l'Alzheimer. Tots dos van fundar el 2008 la Fundació Pasqual Maragall dedicada a la lluita contra aquesta malaltia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari