L’Ajuntament i el Govern asseguren que no se suspendrà el Mobile

No contemplen la cancel·lació del congrés pel coronavirus i demanen no generar alarmismes

El primer tinent d'alcalde d'Economia de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha afirmat aquest dilluns que "no es contempla cap altra possibilitat que la celebració del Congrés Mundial de Telefonia Mòbil". Collboni s'ha pronunciat amb aquesta contundència poc després de les darreres baixes de firmes, que renuncien anar al Mobile World Congress (MWC) pel coronavirus.

Collboni ha explicat que l'ajuntament està en permanent contacte amb els organitzadors del MWC, amb el Ministeri de Sanitat i el Departament de Salut de la Generalitat "perquè el Congrés es dugui a terme amb normalitat".

El primer tinent d'alcalde ha destacat que al Congrés Mundial de Mòbils participen 2.800 empreses i que les que han decidit no venir, "tot i que importants", són poques i espera que "tornin a la pròxima edició".

D'altra banda, la Generalitat no té previst prendre cap mesura extraordinària més enllà de les mesures de seguretat i control que ja ha anunciat. El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró reconeix que les baixes que hi ha hagut fins ara són d'empreses importants, però ha volgut destacar que les que venen són moltes més. Ara bé, el conseller admet que estaran al cas de què vagi passant i que si hi ha més cancel·lacions, ho hauran d'estudiar.

El conseller ha explicat que les empreses que no volen venir ho fan per una voluntat de no deixar viatjar els seus treballadors arreu del món, no només al MWC. Però, ha assegurat que en cap cas cancel·laran el congrés.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari