Com li diuen a la redacció d’informatius de TV3 els seus treballadors?

Redacció d'informatius TV3
Redacció d'informatius TV3

La Catedral. I li diuen així perquè asseguren que ningú no entra a la redacció d’informatius si no combrega amb la fe processista. Els pocs treballadors de TV3 que no combreguen amb aquesta causa i que gosen expressar-ho públicament utilitzen aquest terme quan s’adrecen als periodistes dels serveis informatius que entren o surten de la seva redacció. Un dels redactors que més es queixa quan sent aquesta expressió és Jordi Eroles, encarregat de la informació del govern de la Generalitat i del seu president, Quim Torra.

L’última demostració de la pinya que fa la redacció d’informatius entorn la ideolgia processista l’ha exposat el presentador del Telenotícies Vespre, Toni Cruanyes, en una entrevista al portal Vilaweb per parlar del seu llibre “Un dels nostres”. En aquesta entrevista, Cruanyes va explicar que, arran de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, “teníem prevista la possibilitat que ens tanquessin, anéssim a negres i que els professionals intentéssim fer igualment un telenotícies i emetre’l per Facebook Life o Instagram Life, per demostrar que el nostre compromís amb el ciutadà i el periodisme es mantenia”.

No van tancar TV3 i la Catedral va seguir oberta als periodistes feligresos del procés. Amb el bisbe reprovat Vicent Sanchis al capdavant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides