Marta Pascal denuncia que hi ha por a Puigdemont dins del PDECat

L'excoordinadora general del partit hereu de CDC afirma que JxCat fa "antipolítica"
Puigdemont i Pascal
Puigdemont i Pascal

La qui va ser coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, denuncia que hi ha molta gent dins del partit hereu de Convergència Democràtica que té por de discrepar de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont. En una entrevista a l'Ara, Pascal assegura que "durant aquest temps he parlat amb molta gent i t'adones que el que et diuen en privat difereix molt del que diuen en públic. I, al final, sigui perquè et poden insultar per Twitter o perquè molta gent del PDECat té por de discrepar de figures polítiques importants, com el president Puigdemont, doncs no ho fa. Però són més dels que semblaria a priori".

De fet, Marta Pascal, que està promocionant el seu llibre Perdre la por, lamenta que ella va pagar les conseqüències de discrepar públicament de Puigdemont. Pascal afirma que "costa molt. Ho vaig fer i ho vaig pagar car". En aquest context, l'excoordinadora general del PDECat diu que en el seu llibre ha volgut demanar perdó per com es va liquidar CDC: "Bé, jo demano perdó. Sentia que ho havia de fer. Més d'un 30% dels militants van dir que no estaven disposats a extingir CDC, però ningú va agafar aquesta bandera. I crec que va ser un error de plantejament. Hi havia moltes lluites internes, moltes famílies confrontades…".

Pascal també explica la necessitat de la creació d'un espai polític de centre en el qual el tema identitari català no sigui un impediment per fer política d'una manera pragmàtica. Pascal denuncia la manera que JxCat fa política, assegurant que "és evident que JxCat està fent un plantejament a partir del bloqueig, l'antipolítica, la confrontació. I això és incompatible amb ser un partit que creix i, per tant, al final el PDECat haurà de triar".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides